16. května 2015

#Pozvánka: Výtahová laboratoř

Pět cizích lidí je vhozeno do neobvyklé nouzové situace, jejímž původcem je zaseknutý výtah. Postupně před sebou navzájem začínají odhalovat své nedokonalé a často nespokojené, ale všední životy. Napětí je stupňováno a ve chvíli, když už se není kam posunout, přichází zázrak – záhadný mlčenlivý fantom výtahu, který zahraje na svou kouzelnou violu a výtah se rozjede. Všichni se mohou vrátit zpět ke svým životům. Ale vrátí se?

plakát: webové stránky DD
Pod novou inscenací Dejvického divadla Zásek, dramatika Davida Doubta – pseudonym kolektivu DD, je režijně podepsán Ivan Trojan. Ne příliš nápaditá výchozí situace je však díky hereckým výkonům (především Kláry Melíškové jako nespokojené matky od rodiny a Martina Myšičky jako zkrachovalého fyzika) zábavnou studií lidských typů. Co se stane, když se na hodinu a půl někde mezi patry jedenáct a dvanáct zasekne výtah, v němž jede „tvrdý“ businessman, prakticky nepoužitelný fyzik, nešťastná žena, dívka plná ideálů a hudebník? 

Na to se můžete jít podívat do Dejvického divadla. Poslední reprízy v této sezóně jsou 27. května a 1. a 2. června 2015.

DEJVICKÉ DIVADLO - David Doubt*: Zásek.
(*DD - Čermák, Kroupa, Kubařová, Melíšková, Myšička, Suková, Trojan)
(režie Ivan Trojan)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Podepisujte se prosím celým jménem, popřípadě jeho vhodnou částí. Děkujeme.